Hesseng idrettslag (stiftet 14. september 1998) er et idrettslag fra Hesseng i Sør-Varanger kommune, Finnmark. Vår visjon er å skape engasjement og begeistring gjennom idrettslagets aktiviteter. Hesseng idrettslag skal gi barn, unge og deres foreldre tilbud om fysisk aktivitet, hvor idrettsglede og sosialt samhold er bærebjelker. Aktiviteten bygger på Norges Idrettsforbunds verdigrunnlag.

Hesseng idrettslag arrangerer hvert år Barnas idrettsgalla og Jernia Cup. Barnas idrettsgalla er et tilbud for barn i alderen 6-12 år, der målet er at barna skal få prøve flere ulike idretter over en hel helg. Andre lag i kommunen bidrar her med sine særidretter. Jernia Cup er en fotballturnering for lagene opp til J/G 13. Vi har også en trimkasse på Toppenfjellet.

Hesseng idrettslag er drevet som et hvilket som helst idrettslag. Alle med verv i klubben gjør sin innsats på frivillig basis og uten økonomisk kompensasjon. Vi ønsker å være en av fotballkretsens beste og mest attraktive klubber i breddefotball, og gjennom det å være en god ambassadør for Sør-Varanger kommune.

Klubben gjennomfører pålagt Årsmøte hvert år, og det er dette som er klubbens høyeste organ. Det er her medlemmer i Hesseng idrettslag kan være med å påvirke hvordan klubben skal drives.

 

Last ned og les gjerne Hesseng IL’s håndbok:
Håndbok HIL

Og Lovnormen:
Lovnorm for Hesseng Idrettslag

Grafisk profil:

HIL-logo

Del : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone