Jenter 15 på tur til Alta – 19 timer, 3 kamper!

Bak fra venstre: Mathilde, Hannah, Marthe, Bjørg, Lise, Elle, Linnea, Vilje, Oliana
Foran fra venstre: Kristine, Synne, Ida Johanne, Ada, Iben, Alethe, Miina, Celina

Vi dro fra Hesseng kl 11 på fredag og var fremme i god tid til første kamp kl 20. Det ble en tøff kamp mot et godt Bossekop-lag, men jentene holdt ut halve førsteomgang før første baklengs. Vi hadde også noen muligheter til redusering, men istedet var det BUL som scoret ennå et før pause. Mulig det var været (0 grader, sludd og vind) som spilte inn for tilskuerne hadde knapt satt seg i 2.omgang før BUL hadde putta 2 kjappe til. Da gikk luften litt ut av våre, og det ble tap i første kamp.

Etter en god natts (søvn) og frokost på Thon var det kamp igjen kl 9 på lørdag mot Alta 1. Både spillere og tilskuere var glade for at denne kampen gikk inne i Finnmarkshallen. Denne gangen var det vår tur til å sjokkåpne. Kun sekunder etter avspark havnet en langpasning hos Elle Karlsen. Hun driblet et par spillere og kriget til slutt inn ballen til 0-1. Så kom det en periode hvor det var ganske jevnt med spill begge veier, men Alta var heldige og klarte å score 2 ganger. Etter 23 minutter fikk HIL igjen mål. Elle fikk igjen ballen, og dundra til fra 25 meter, utagbart for keeper. Resten av 1.omgang bølget frem og tilbake med halvsjanser til begge lag.

2.omgang ble dominert av Hesseng, og vi hadde flere sjanser som kunne endt med scoring. Alta var på noen snarvisitter, men skapte ikke noe farlig. Etter 40 minutter fikk Hannah Koi Ryeng ballen på rundt 25 meter og dundret til, men skuddet gikk dessverre utenfor. 7 minutter senere skulle det vise seg at Hannah hadde fått stilt inn kanonen. Nok engang fikk hun ballen midt på banehalvdelen til Alta, og dundret til. Det ble diskutert på tribunen om det var fra 30 meter, langt hold var det iallefall. Ballen gikk i en fin bueog rett i nettet bak en sjanseløs keeper.

Hesseng-spillerne kjempet videre og hadde flere sjanser på scoring, men kampen endte til slutt med 2-3 til Hesseng.

Etter kampen «jogget» spillerne ned på Amfi, og ladet opp til neste kamp kl 15. Der skulle de møte Alta 2. Igjen møtte vi et godt lag, men dessverre merket spillerne at de hadde 2 kamper i beina (mens Alta hadde friske bein). Vi sleit med å komme ordentlig oppi spillerne og mye av spillet var derfor på vår banehalvdel. Det mest gledelige i denne kampen var nok målvaktspillet til Oliana. Hun hadde flere gode redninger, og hindret med det et enda styggere resultat. Det endte til slutt med seier til Alta 2, men spillerne gleder seg allerede til høsten da de skal ha revansj.

Alt i alt en bra gjennomført fotballhelg i Alta, der vi tar med 3 poeng hjemover.

Takk til trenere og ikke minst foreldrekontakt May, for meget godt planlagt opplegg fra start til slutt!

Del : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone