Jenter 13 hjem fra Alta med bronse!

Spillere fra venstre bak: Ida, Mia, Tina, Alethe, Linnea, Hedda, Sigrid. Foran: Pia, Marthe, Malin, Marte, Liv Oda. Trenere: Jill og Glenn. Ikke med på bildet: Solveig som dessverre måtte reise hjem fredag med skade.

Hesseng J13 gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og slapp ikke inn et eneste mål. I en jevnspilt kvartfinale slo de Skjervøy 1-0, og var dermed klar for semifinale mot Porsanger IL. Semifinalen var også jevnspilt, men PIL fikk etterhvert et lite overtak, og klarte å score et mål. Vi fikk en kjempesjanse på corner helt på slutten av kampen, men ballen spratt på streken og ble avklart. (PIL vant til slutt finalen ..)

Vi endte derfor opp med å møte Vårsol/ Varden i bronsefinalen på Alta idrettspark. Det var en jevnspilt 1.omgang, men Vårsol klarte å pirke inn et mål, og det resultatet stod til pause. Etter pause viste jentene god moral, og de tok mer og mer over initiativet i kampen. De skapte flere sjanser, og det lå lenge et mål i luften. Etter hardt press fikk vi til slutt målet vi trengte, og kampen endte til slutt 1-1. Det var klart for Golden goal..! Kampen bølget fortsatt frem og tilbake, men Hesseng hadde et lite grep om den. Noen minutter ut i 1.ekstraomgang kom avgjørelsen. Etter et susende langskudd i tverrliggeren ble ballen sprettende på streken, og returen ble satt kontant i mål, til stor jubel fra Hessengspillerne og tilskuerne.

Hesseng J13 endte altså opp med bronse i Altaturneringen 2019!

Mvh
Foreldrekontakten

Del : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone