Barnas Idrettsgalla 2016

Bildet er fra 2015

Bildet er fra 2015

BARNAS IDRETTSGALLA

28. – 30. OKTOBER 2016

I samarbeid med Sør-Varanger rideforening, Kirkenes Taekwon-Do Klubb, Sandnes IL, Kirkenes Klatreklubb, Kirkenes IF Håndball, Kirkenes Danseklubb, Stall Fire Vinder og Barentsbadet arrangerer Hesseng Idrettslag, tradisjon tro, Barnas Idrettsgalla. 

Barnas Idrettsgalla er åpent for alle barn fra 1. til 7. klasse og en ypperlig mulighet der ungene kan prøve seg i flere idretter over en helg.

Prisen er satt til 200,- pr barn. Dette kan betales enten i stallen på fredag eller i Barentshallen på lørdag. Deltageravgiften kan også betales med mCash.

Barnas Idrettsgalla starter på fredag 28. oktober med runderidning sammen med Sør-Varanger rideforening og Stall Fire Vinder på Sandnes klokken 18. Der vil det holdes gående i ca. to timer.  Det blir aktiviteter ute siden taket på ridehallen er ødelagt. Ungene får hilse på hestene mens de står i bås også. Det er kafé med salg av diverse. Ta med kontanter.

De som ønsker å delta på fredagen må melde seg på innen onsdag 26. oktober. Dette gjøres helst via skjemaet som finnes her.

På lørdag vil all aktivitet foregå i Barentshallen. Her vil Kirkenes Taekwon-do klubb, Sandnes IL sin orienteringsgruppe, Kirkenes danseklubb og KIF håndball ha egne aktiviteter for barna. I tillegg vil Hesseng IL stå for aktiviteten den første delen av dagen, med øvelser som kast, høyde, løp og lengdehopp. Det er også kafédrift i Barentshallen. Her vil det være mulig å bruke kort og mCash i tillegg til kontanter.

Alle deltagere vil få premie på slutten av lørdagen.

Søndag vil foregå i gymsalen på Kirkenes skole og i Barentsbadet. Her vil Kirkenes Klatreklubb og Barentsbadet ha opplegg.

VIKTIG: Alle barn under 10 år MÅ ha med seg en voksen inn i Barentsbadet. Her er det mulig å alliere seg med andre. Det er minimum én voksen pr. 3 barn under 10 år.  Alle påmeldte til Barnas Idrettsgalla har inngang til bassenget inkl. i påmeldingavgiften, mens badende foresatte/søsken må betale 50,- for inngang.

Detaljert program finnes her

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på denne helgen fylt med glad aktivitet. I fjor ble det satt deltager rekord med over 180 påmeldte barn. Kan vi slå den rekorden i år?

 

Velkommen

Del : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone